torstai 2. joulukuuta 2010

Minä ite


Otin listagiljotiinin esiin ja aloin listoittamaan.

Ei se ollutkaan vaikeaa, vaikka aluksi poikkeuksetta joka lista piti leikata kerran kaksi uudelleen  väärin päin tulleen jiirin takia tai koko listan pätkä piti tehdä uudelleen, koska se oli liian lyhyt. Jotenkin kohelsin itselleni etusormeen syvän haavan ja pari kertaa naulasin haperon mdf-listan poikki.

Alkusähläyksen jälkeen listoitus alkoi sujumaan ihan hyvin. Tyytyväisenä työn tulokseen totesin ettei tässäkään hommassa mitään kirves- tai muitakaan miehiä tarvittu.


8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Siistiltä näyttää! Ihailtavaa tarmoa :)

Saila kirjoitti...

Ihan mieletöntä sinnikkyyttä! Tuollaisia naisia ei joka niemessä ja notkossa asukkaan! Välillä pitää ihan lukea, että teitkö TODELLA tuonkin itse! :) Sulla on kyllä hyvin ihailtava asenne tuota puuhastelua ja remppaamista kohtaan! Mihin niitä miehiä etes tarvii?

Teija kirjoitti...

Hienostihan nuo näyttävät jiirissä olevan!! Itselläni ei hermo kestäisi moista hommaa :)

Lissu kirjoitti...

Onpas kaunista listaa! Saakos kysyä, mistä tuollaista saa ostettua ja minkä merkkistä? Hatunnosto sulle, kun sait itse laitettua! Hyvää viikonloppua!

Millan kirjoitti...

Jestas, että mä ihailen sua! Meillä puuttui edellisessä kodissa listat remontin jäljiltä 15 vuotta ja niin käy täälläkin (vaikka talossa asuu kyllä mies), jos en minä niitä laita. En vaan osaa... Tästä postauksesta sain taas kipinän pohtia, että jospa viimeinkin opettelisin...

Tuuli kirjoitti...

Mä olen jättänyt homman suosiolla miehelle, mun hermoilla ei tuollaisia töitä tehtäis. Nostan siis hattua :D !

KARHIN KOULU kirjoitti...

Lissu, pitäisi olla ihan vakiomalli joka rautakaupassa. Tämä kyseinen on RTV:stä.

Listoittamisessa tärkeintä on kunnon listagiljotiini, jiirisahalla ei tee mitään!

kati kirjoitti...

Ootpas kätevä! Meillä mies hoitaa listoitukset ja sieltäkin kuuluu aina välillä ärräpäitä. Mulla ei varmaan hermo kestäis kun aina puuttuu milli jostain suunnasta.