torstai 30. joulukuuta 2010

Vuoden viimeistä edellisenä päivänä


Ajoimme tänään maamme pääkaupunkiin etsimään vessakalusteita, mutta vain todetaksemme, että edes jonkun näköiset olivat liian kalliita ja halvemmat liian rumia.

Vaikka emme tehneet ensimmäistäkään ostosta, reissu oli kuitenkin kaikin puolin onnistunut. Jollain rakennustarvikeosastolla haahuillessani sain ajatuksen, joka johti seuraavaan ja sitä seuraavaan. Lopputuloksena oli suuri ajatus vessamme kalustamisesta, jonka yksityiskohdat paljastunevat projektin edetessä.  

Idean toteuttaminen tulee viemään rahaa enemmän aikaa ja vaivaa. Pienimuotoisen työkiirepaniikin puristuksessa vessaremonttiin saattaa nyt hyvinkin hulahtaa arvioitua enemmän aikaa. 

Toivotan kaikille lukijoille Hyvää Uutta Vuotta!

5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

me menemme huomenna toteamaan samaa tosiasiaa!

PikkuBertta kirjoitti...

Hyvää ja Kauniimpaa Uuta Vuotta!

Johanna kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta sinne Karhin koululle! Teillä on ollut touhukas vuosi ja suunnitelmat kuulostavat hyviltä.

Milloin ehditte piipahtaa Atlantin tällä puolella? Käyttekö aina kesäisin vai miten? Anteeksi, kun utelen, mutta muistan teillä olevan yhteyksiä tähän suuntaan.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Leena, siis samanlainen projekti myös teillä... Jaathan sen kanssamme!

PikkuBertta, kertakaikkisen hyvää Uutta Vuotta!

Johanna, kohta puolin (iiiiihanaa, kova ikävä jo!)

Leena kirjoitti...

KarhinKoulu: remppajuttuja on ollut tasaisin väliajoin blogissani:) Tuus kattoon! Sisustukseen asti tosin ei ole vilä päästy, kun on sellainen valtava koko rakenteiden mylläys siellä kylpyhuoneessa ollut. Nyt tänään oli muuten hyvä päivä käydä IKEAssa -väkeä ei ollut ollenkaan, joten oli rauhaisa katsella. Saatiin kaapit, ne huonolaatuiset, mutta toivottavasti edes jees :P