torstai 25. marraskuuta 2010

Blogi-kriisi


Kautta rantain useampaan otteeseen ja eri lähtestä, olen kuullut kyläläisten lukevan ja seuraavan Karhin koulun blogia yleisesti. Ilmiö on tietenkin väistämätön, sillä onhan koulun ja kyläläisten yhteinen historia kietoutunut toisiinsa mitä moninaisimmilla tavoilla.
Blogin aihepiiri, remontointi, sisustus ja puutarhanhoito, eivät yksistään jos ollenkaan, ole houkutelleet heitä lukioiksi, vaan motiivit ovat henkilökohtaisempia. Asian ymmärrettyäni, en yhtäkkiä hetkeen pysytynyt kirjoittamaan mitään; sensuroin itseni sanattomaksi.

Aikani ujosteltuani tajusin, etten ollut kirjoittanut mitään sellaista mitä en muutenkin kertoisi kenelle tahansa. Blogin lukijoiden joukossa on tuttuja ja sukulaisia, joten tietynlainen sensuuri ja sanavalinta on joka tapauksessa jo käytössä. Karhin koulua käyneiden, kyläläisten ja muun paikallisväestön kommentit olisivat kyllä mukavaa luettavaa; tietäisin, että olette siellä jossain!15 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ah, kaunis kuva!! ps. en ole kyläläinen:D

eve kirjoitti...

Samat sanat kuin Leenalla, hieno kuva, vaikka minäkään en ole kyläläinen ja muutenkin uusi lukija :D

käräjämäen justiina kirjoitti...

Mutta minä olen naapuri ja siis kyläläinen! Ja sen olenkin jo aiemmin tunnustanut.. Mitäpä sitä salailemaan että kiinnostunut on mitä tapahtuu naapurissa! Olet muuten saanut tosi hienon tosta käytävästä ja työhuoneestasi! Kaunis ja rauhallisen näköinen!! Mukavaa joulun aikaa teille :)

KARHIN KOULU kirjoitti...

Justiina, mehän ollaankin jo "vanhoja tuttuja" ! Mukavaa pikkujoulua teille ja muillekkin!

Kirsi kirjoitti...

Minäkin käyn täällä päivittäin, mutta en ole sen enempää kyläläinen kuin tuttukaan. Seuraan blogia nimenomaan vanhan koulurakennuksen remontoinnista kiinnostuneena. Mutta jokaisen tiiviisti seuraamani blogin kohdalla käy aina sama: vaikka mielenkiinto alunperin on pelkästään faktapohjaista, alkavat blogin kirjoittajan elämä ja näkemykset muutenkin kiinnostaa, siis hyvässä mielessä minusta. Kirjoittaja alkaa tuntua tutulta, vähän niin kuin oltaisiin etäisiä naapureita tai muutoin tunnettaisiin. Mukavaa syksynjatkoa, terv. Kirsi

Johanna kirjoitti...

Hyvä kuva, kaunis!

Tuo on hyvä sääntö: älä kirjoita mitään mitä et voisi muutoinkin kertoa.

Tuuli kirjoitti...

Onpa hieno mutta hyytävän kylmä kuva :)

Jaana kirjoitti...

Juuri samoja asioita tässä olen miettinyt oman blogini suhteen, ja kun olen vielä sangen uusi kirjoittelija, niin nämä "pelisäännöt" on vielä hiukan hakusessa..
Ja on todella järisyttävää huomata, kuinka Paljon päivässä käy lukijoita, ympäri maailmaa hih espanjastakin 7 lähes päivittäin, mutta vain kourallinen on liittynyt lukijaksi, saatikka kommenttien määrässä voisi ajatella, että aikas yksinäistä hommaa :))
Ehkä hiukan pelottavaakin..mutta hauskaa silti!!
Mutta siis aivan ihana se sun toimisto!! Siis olen niin kade..meillä yli 300neliöö ja mulla omaa tilaa sängyn toinen puolisko :(( Ja niin kauniisti sisustettu!!
Kivaa viikonvaihdetta!

Geneva kirjoitti...

Sveitsiläinen lukijakin jättää jäljen. Joskus remonttijuttuha surffaillessani päädyin tänne ja jäin koukkuun.

Mielenkiinnolla seuraan projektianne.

Hyvää ensimmäistä adventtia <3

KARHIN KOULU kirjoitti...

Genevalle myös mukavaa ensimmäistä adventtia! Ja kaikkille muillekkin!

Tervetuloa seurailemaan joulun lähestymistä Karhin koulun joulukalenterista, johon linkki löytyy blogin yläreunasta!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi tuota koulua käynyt :)
n.18 vuotta siitäkin tosin aikaa...niin se aika vierii...
Siellä kylällä en enää asu, mutta blogin seuraaminen kyllä lähti kiinnostuksesta nähdä millainen vanha kouluni on, mutta sisustus ja remontointikin kiinnostaa, joten lukijaksi jäin ja kirjoituksesikin on todella hyviä ja niitä on ilo lukea :)

Kotilo kirjoitti...

Kerrassaan upea kuva tuo!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Teimme naapurikunnasta ekskursion kouluirtaimiston huutokauppaan ennen kuin asetuitte taloksi. Blogisi kiinnostaa tämän ohuen kosketuspinnan sekä yleisen sisustus-ja remontointiaiheen vuoksi. Remppaintoa teille, samoin bloggausintoa, projektin etenemistä on kiva seurata, vaikka en yleensä mitään kommentoikaan! t,Heidi

KARHIN KOULU kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! Hyvää Pikku Joulua kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko jättää kommentti juuri tähän postaukseen. Olen kyläläinen ja Karhin koulun kasvatti. On haikeaa huomata kaikki muutokset, miten esimerkiksi tuo pitkä käytävä, jonka ainoassa lavuaarissa pesimme kätemme ennen ruokailuun menoa, on muuttunut. Mutta on samalla silti ihanaa tietää, että joku huolehtii rakkaasta koulustamme.
Mukavaa kesää teille sinne Karhin koululle!