tiistai 9. marraskuuta 2010

Suuri verhohuijjaus


Eteisaulan verho-ongelma, sikäli mikäli se ongelma oli ensinkään, päättämättömyydestä tai laiskuudesta johtuvaa saamattomuutta pikemminkin, on ratkennut. Ostin keskivalkoista voile -kangasta kaksi seitsemän metrin pätkää, leikkasin ne keskeltä kahti ja ykskaks minulla oli verhot kaikkiin neljään ikkunaan.Sitten putoaakin varsinainen sisustuksellinen etikettipommi: en ommellut (tai minun tapauksessani ommelluttanut) verhoja olenkaan. Ei muuta kuin kankaat nätisti tangoille niin, että leikatut reunat eivät näy. Vaikka kangas on kevyttä, sitä on kuitenkin niin paljon, ettei ohikulkijan aiheuttama ilmavirta juurikaan siirtele kangasta epäedulliseen, ompelemattomaan katselukulmaan, vaan viimeistelee ja pehmentää ikkunoiden teräviä neliömäisiä muotoja kauniisti.

Ette tietäisi fuskusta ellen olisi kertonut. Sitä eivät tiedä kotonamme vierailijatkaan, enkä kerro. Elleivät sitten ole sitä täältä lukeneet.
9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kiitos kun jaoit tämän! Täällä nimittäin toinen, jonka verhot jonkun toisen pitää ommella. Sattuneesta syystä talossa ei sitten ole verhoja. Onneksi se täällä lasketaan skandinaavisen pelkistetyn tyylin piikkiin :)

Ratkaisusi näyttää hyvältä.

Anne kirjoitti...

Kylläpäs toimii hyvin tuo valkea kangas yhdessä vahva sävyisen tapetin kanssa.

Sanna-Mari kirjoitti...

Mulla oli monta vuotta ompelemattomia verhoja :D Joskus teippasin käänteitä, sitten löysin pikapaltteen ja nykyään uskallan jo vähän koneellakin hurauttaa.
Tosi kauniit verhot!

KARHIN KOULU kirjoitti...

No vitsit, ompa mukava huomata, että verho-ompelutaidottomia/haluttomia on muitakin! Ensin ajattelin että kehtaako edes laittaa tämmöistä postausta.

Leena kirjoitti...

Hei,
Eksyin Päivänpesän kautta blogiisi: mieletön rakennus!! Pitääpä pysytellä jatkossakin linjoilla, todella mielenkiintoista.

Katja kirjoitti...

Nätit verhot. Minun työpaikallani, joka muuten on vanha hirsihuvila, on verhoja samaan tyyliin. Tosin ovat käyneet ompelukoneen alla :D

Jaana kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja tuo tapetti on niin minun makuun, pidän voimakkaista väreistä ja on kiva huomata, että joku toinenkin niistä tykkää :)

Esmeralda kirjoitti...

Mitäpä sitä turhaan ompelemaan, jos hyvälle näyttää ilmankin!
Kauniit verhot. Sopii hienosti ikkunoihinne. :)

Iloista viikonjatkoa!

PikkuBertta kirjoitti...

Samanlaista fuskia olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan...miksi niitä verhoija ompelemaan,kun helpommallakin pääsee:)