perjantai 26. marraskuuta 2010

Kauhistus-galleriaTalven pilvisessä, harmaassa säässä tehty valokuvaussessio aiheella "epäkohdat rakennuksen ulkoasussa" tuottivat järkyttävän kuvasarjan koulun ulkokuoren rappiotilasta. Tämän todistusaineiston pohjalta todettakoon remonttiseikkailua seuraaville, että tälle tarinalle ei ole tulossa heti loppua. Nämä normaali ihmisen lamauttavat kuvat ovat remontoijalle kuitenkin vain kutkuttava haaste. 
- Tuskin maltan odottaa ensi kevättä!


6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Samanmoisen kuvapläjäyksen voisi ottaa tämänkin talon ulkokuoresta. Talvi ja ympäristön valkea peite vielä jotenkin korostaa niitä virheitä.
Töitä riittää :)

Leena kirjoitti...

Tuo rakennus on NIIN hieno! Noissa isoissa rakennuksissa on vaan se harmi puoli, että remontit tulee pirun kalliiksi.
Milloin koulu onrakennettu? Onko se joidenkin tyyppipiirustusten mukaan vai yksittäisen arkkitehdin luomistyö?

KARHIN KOULU kirjoitti...

Katja, juuri niin, kesällä rähjäisyyttä ei edes huomannut!

Leena, koulu on alunperin rakennettu 1926, mutta sitä on oleellisesti laajennettu 50-luvulla. Muutenkin vuosien ja käyttötarkoituksen mukaan rakennusta on remontoitu milloin mihinkin suuntaan. Vanhin osa on hirsirunkoinen, myöhemmin hirren päälle on asennettu lauta. 50-lukua vanhempia piirrustuksia ei ole. Tai jos onkin, kunta ei niitä antanut.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana talo, vaikka toki remppaa varmasti riittää, mutta on helppo nähdä se valmiina jo mielessä noiden kuvien perusteella! Oma (hyvin epärealistinen) osta-vanha-koulu-kuume vain kasvaa! ;)
On muutenkin mukava blogi ja kiva seurata teidän remppaa.

Jaana kirjoitti...

No niin täälläkin olis kuvasaldo jokseenkin samanmoinen..ikkunatkin on sen näköiset, ettei oo maalia nähneetkään.. vitsit tuo teidän talo on Ihana!
Se alakerran osiokin aivan mahtava kaikkine lukuisine ikkunoineen..saatte sinne vaikka minkälaista viinikellaria yms kivaa :)

Una ♥ kirjoitti...

Ihana paikka! Uskon, että käsittelyjenne jälkeen vielä upeampi! Voimia uurastuksellenne. =)

T: Itsekin juuri vanhan talon ostaneet ja sinne muuttoa odottelevat...=)