maanantai 27. joulukuuta 2010

Vessahommia


Joululaatikoita ja -torttuja sulatellessa voi samalla aloittaa vessaremontin. Asuinkerroksessa on vain yksi vessa, entinen siivouskomero. En ole viitsinyt siellä edes siivota, koko aikana, niin inhottava se on. Vieraat olemme aina ohjanneet alakertaan pesuhuoneen yhteydessä oleviin vessoihin.

Nyt iljetys saa luvan lähteä. Tänään toimitettiin remontin ensimmäinen vaihe, johon kuului vesiputkien tulppaaminen, vessanpöntön, altaan, hanan ja pyyhetelinepatterin irroittaminen. 

Vessa, toinen ovi vasemmalla.

Melko karu on.

Altaan roisketausta on aika raflaava.

Tästä nyt sitten vaan mielikuvittelemaan uutta vessaa.

Hokkus pokkus pönttö katosi.


Joulun pyhinä, laiskuuden syvimmällä hetkellä, sohvalla pötkötellessä, löimme miehen kanssa kättä päälle vessan valmistumisesta tammikuussa. Otimme yllättäin varaslähdön ja vessaremontin toteutuminen näyttää ainakin tänään hyvältä!

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Teillähän oli varsin vauhdikas aloitus! Pönttökin tiessään jo heti ensimmäisenä päivänä.

Mulle tuli jo ihan utelias olo, kun mietin mitä siihen tilalle keksitte.

Jaana kirjoitti...

Just tässä laskeskelin kun sun juttua luin, että ollaan miehen kanssa tehty varmaan 5 vessa remonttia eri taloihin..huoh.. ja en usko että ne olis tässä :)
tsemppiä!!

Purppura kirjoitti...

No tuostahan saa mielikuviteltua vaikka mitä! Päästä vaan ideat valloilleen, vessassa kun mun mielestä voi hullutella ihan urakalla, vaikka muuten tykkäisikin vähän hillitymmästä :)

Leena kirjoitti...

Ihana toi roisketausta -muoviako? Kai keksit sille jonkun jatkoidean:D