torstai 8. heinäkuuta 2010

Päivän sana


Helle.

Voiko huonompaa sisäremonttikeliä ollakkaan. Viime talvi tosin on tämän meille kaikille velkaa, emme siis valita, ei uskalleta. Ilmastointi olisi hyvä, edes autossa. Ei ole, ja öisin on pakko nousta ylös ja mennä ulos portaille istuskelemaan, hyttysten kanssa seurustelemaan.
Työt kuitenkin etenevät koululla. Hirttä on otettu enemmän esiin, uusia väliseiniä on pystytetty ja opettajan arvovalta on nyt lopullisesti riistetty.

4 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Onnea koulusta toivoo toinen koulun emäntä :) Miten kaunis talo! Ja minua puistatti kun katsoin remonttikuviasi ;) Koulut on aikanaan Suomessa tehty oikein viimosen päälle. Voi sitä naulan määrää, mikä täälläkin on nypitty vain muutamasta hirsiseinästä pinkopahvien jäljiltä. Ja nauloja oli myös lattiaan kiinnitetyn "muovimaton" saumoissa. Nauloja, nauloja, nauloja...

Mutta vanhat koulut ovat ihania ja ansaitsevat tulla kodeiksi.

eikku kirjoitti...

Mukava seurata teidän remonttia, mää niin tykkään vanhoista kouluista. Onko vielä tullut mitään isompia yllätyksiä vastaan? Työn iloa! :)

AnnaRiikka kirjoitti...

Iiks! Nyt löytyi helmi rihkaman joukosta! :) Meillä on tulevana maanantaina (12.7) kauppojen teko vanhasta kansakoulusta, joka on rakennettu 1927. Ihanaa päästä seuraamaan teidän remonttipuuhia omien lomassa..:)

Vaihdellaanhan kuulumisia!!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Tervetuloa uusille lukijoille! AnnaRiikka, hauska tutustua!