tiistai 20. heinäkuuta 2010

Muuttokrapula


Kädet ja jalat on mustelmilla. Lihaksia särkee ja niveliä kolottaa, mikään lepo ei auta rauhoittumaan. Vähäinen uni ja kiire eivät edistä kohmelon paranemista.

Voi kun nyt osaisi hetken olla tekemättä mitään!

Maallinen omaisuus on nyt rahdattu uuteen kotiin. Vain välttämätön on purettu, mutta sitäkään ei ole kunnolla aseteltu mihinkään, toisaalta eipä ole aikomuskaan.

Anopilta saatu kliivia ikkunalaudalla on kuin se olisi aina ollut siinä. Sen sopuisa olemus ei millään lailla kuvaa tilannettamme väliaikaiskodissamme koulun ruokalassa; kaoottista, rauhatonta leiriä, jonka kasassa pitäminen on hetki hetkeltä vaikeampaa. Lapsia ja miestä ei haittaa yhtään; päinvastoin, lapset sanoivat että ollaan ihan kuin lomalla ja mies kehui että ompas meillä mukavaa.

5 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Hyvännäköinen kliivia...kuinka saat sen kukkimaan?

KARHIN KOULU kirjoitti...

Olen aika laiska sisäkasvien kasvattaja. Yleensä saan tapettua kaiken, paitsi anopin kliiviat ja matkoilta tuodut pari aloeta. Kliiviat kukkii silti joka vuosi. Huonolla hoidolla ovat; kastelua harvoin, mutta kerralla runsaasti. Lannoitusta vielä harvemmin...

PikkuBertta kirjoitti...

Jospa otat loman kannalta sinäkin,niinkuin lapsesi.
Sit jaksat paremmalla mielellä ahertaa paikkoja kuntoon.Onhan tätä aikaa.
Me naiset vain ollaan niin kärsimättömiä,et tässä,ja nyt, heti paikalla, pitäs saada koti sisustuslehtien kuvilta näyttämään.

Ota keskiviikko kevyesti:)
(minä, paraskin neuvoja,kokoajan pitäs jotain tehdä

Muuten.Kliiviaa en ole saanut ikinä kukkimaan,vaikka mulla se on ollut jo ainakin 15vuotta.

Miia kirjoitti...

Tunnistan tuon itsestäni, ei osaa vaan olla. Jos yrittää, kohta on noustava ylös ja mentävä vähintäänkin suunnittelemaan seuraavia rapsutuksia ja maalauksia. Toivottavasti onnistut huokaisemaan hetken, sitten jaksaa taas.

terhipäivikki kirjoitti...

Tuosta kliiviasta voisi ottaa oppia. Vaikka mitä ympärillä tapahtuu, se vaan rauhallisena nököttää omalla paikallaan. Minä kun olen paraskin neuvomaan ;)
Mielenkiinnolla kuitenkin odotan remonttinne edistymistä!