lauantai 28. elokuuta 2010

Sadepäiväpuuhaa


Sateinen lauantai ja onnettomat omenapuut nurmikon keskellä.
Iskä-pappa kutsuttiin kaatamaan ei-toivotut omppupuut.Omenapuun palvelusaika on päättynyt.

Mitäpä sitä sateisena lauantai-iltapäivänä muuta kuin kaatelee pari omenapuuta. Puut olivat sairaita eikä niissä ollut omenoita. Sitä paitsi ne olivat muutenkin väärässä paikassa.

Innostuin iltapuhteiksi asentamaan vaatehuoneeseen tarjouksesta ostetun muovimaton, joka on sisustussuunnittelullisesti aikamoinen hazardi-elementti; harkitsematon väritykseltään ja kuvioinniltaan, mutta ajaa vähemmän näkösällä olevassa tilassa asiansa. Ja olihan se halpa.
Tunnin ähellyksen tuloksena ruudukot asettuivat lattialle aika mallikkaasti, ja ihan ilman miestä.

9 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Olipa kivat kuvat! Syksy taitaa olal todella tulollaan sinne koti-Suomeen. Mitä teitte kaadetuille puille? Jotenkin kuvittelisin, että niistä tulisi upea tuoksu poltettaessa, mutta olenkohan ihan väärässä.

Eva-Liisa kirjoitti...

Kaunista on teidän pihalla. Polttopuuksi varmaan menevät kaadetut?

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä,vanhat lahonneet puut joutaa kaataa.Ei satu sit vahinkoja myrskyllä.
Ja lattiahan on oikein kaunis.Hyvin osuu ruudut kohdilleen:)

Kesäkukka kirjoitti...

Kaunis piha teillä ja tuo lattia passaa oikein hyvin, pidän!

Mukavaa sunnuntaipäivää!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Kumpa olisikin polttopuille tarvetta... Koulusta on tulipesät purettu monta kymmentä vuotta sitten. Yksi kaakeliuuni on tallella vinttihuoneistossa, mutta piipun kunnosta ei ole tietoa. Täytyy sutarilla tutkituttaa tilanne. Piippujen korjaaminen on aika kallista puuhaa, ja tulisijakaan ei ole ihan halpa. Näillä näkymin metsuri saa halutessaan pitää, muuten maatuvat kompostiin.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Olen saanut jostain päähäni, että omenapuu tuoksuisi poltettaessa erilaiselta. En tiedä pitääkö edes paikkaansa. Pihatöiden jälkeen on kiva tietysti tehdä nuotio ja herkutella nuotioherkuilla.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Mahtava idea! Laitan tuon käytäntöön kunhan ensin kuivattelen muutamaa runkoa polttokuntoon ja kerron sitten miltä tuoksuivat!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Minä jään odottelemaan tämän tiedon kanssa. Ihan harmittaa, kun on tietävinään jotain mutta ei sitten kuitenkaan ole varmaa tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Heip!
Oli pakko kommentoida että minäkin olen ostanut samaa mattoa ja laittanut sen meidän pikkueteiseen( olemme varmaan samasta paikasta tarjous mattoa hankkineet)

Sari