maanantai 12. heinäkuuta 2010

Suuri muutto


Lämpimän käyttöveden putken hajoamisen vuoksi päätimme vielä yöpyä ja ruokailla vanhassa talossamme siihen saakka kunnes putki saadaan korjattua. Tässä helvetillisessä helteessä herää kyllä kysymys, mihin lämmintä vettä oikein tarvitsee. 

Eilinen muuttopäivä oli silti suuri; hikisyyttä tarvitseeko edes mainita. Tavaramme ja huonekalut, jotka käsittivät kaksi täyttä sekä kuorma- että pakettiautoreissua, siirtyivät avuliaiden ystävien toimesta koulun liikuntasaliin ja ruokalaan.


Vanhaan taloon jäi patjat, peitot, televisiot, videot, pelikone, vaatteet, auttavasti astioita, pyykinpesukone, kuivuri, mikroaaltouuni, valaisimet ja toimistoni tietokoneineen, mappeineen ja muine, kolme muuttolaatikkoa käsittävine tarvikkeineen. Miehen studio- ja soittokamppeet ovat vielä muuttamatta. Pihalla on puutavaraa, auton renkaita, vanha fillari, keikka-autosta poistettu jääkaappi, sekalaisia rakennustarvikkeita ja muuta epämääräistä.

Niin että milloin muutetaan?


2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Me pääsemme viemään ekan kuorman huomen illalla! Vanhassa kodissa yövytään vielä lauantaihin saakka. Kyllä on kivaa...

Seija kirjoitti...

Jaksamista muuttoon ja onnea uuteen kotiin! Kaikenlaisista sattumista jää ne parhaat muistot, joita sitten joskus nauretaan ja ihmetellään kiireen hellitettyä.