lauantai 10. heinäkuuta 2010

Ei mee putkeen


Asiaan kuuluvat tietenkin vastoinkäymiset. Niistä ensimmäinen tapahtui eilen illalla, kun kävin tarkastamassa koulun ruokalan tilat, oliko väliaikaiskotimme muuttosiisti. Koulun entinen keittiöhenkilökunta oli toukokuussa poistuessaan siivonnut ruokalan ja keittiön niin siisteiksi, että ajattelin nyt olla tekemättä niille mitään; tavarat vaan sisään ja asumaan!

Kuin johdatuksesta kävin ennen poislähtöä kurkkaamassa pannuhuoneeseen, joka sijaitsee heti ruokalan alapuolella. Lämminvesiputkessa oli reikä ja siitä suihkusi vettä suoraan erilaisten sähkövermeitten päälle. Siinä oli joku taulu sulakkeineen, pistorasioita ja jotain muita sähköjuttuja. Pikainen soitto remontti- ja putkariukkeleille, jotka kesken lauantai-iltojen viettojensa saapuivat mukisematta paikalle pelastamaan minut, kauhistuneen.  Oma mies oli keikalla ja vaikka ei olisi ollutkaan, eipä siitä tässä asiassa apua olisi ollut, vaikka muuten onkin ihan hyvä mies.

Nyt lämmin käyttövesi on katkaistu ja huomenna muutetaan. Onneksi vanhan talomme luovutus on vasta reilun viikon kuluttua. Pääsemme suihkuun vanhaan kotiimme ja suihkua totisesti tarvitsemme näillä keleillä remontoidessa, vaikka kyllä  muutenkin tarvitsisi.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Voi kurjuus, toivottavasti vesi ei ollut kerennyt saada paljon tuhoa aikaan. Tsemmpiä remontin keskelle, täällä ollaan hengessä mukana :)

Seija kirjoitti...

No, jopa piti sattua, mutta hyvä, että satuit paikalle. Toivottavasti vesi ei ole hajottanut mitään pahasti. Tsemppiä!