lauantai 17. heinäkuuta 2010

Kotona


Ensimmäinen yö kotona. Vaikka suuri muutto oli jo, tuntui tämän päiväinenkin roudaus siltä! Suuri muutto 2 sisälsi patjat, peitot, vaatteet, keittiötarvikkeita, ruokaa ja yksi autokuormallinen rumpuja. Vanhaan osoitteeseen jäi kuitenkin vielä niin paljon kamppeita, että kolmas osa tuskallisesta "ei enää jaksais" muutosta on tulossa lähiaikoina. 

Illalla viimeistä kuormaa kuskatessa tien vieressä, pellon laidalla, istuskeli oranssi ketunpoika. Siinä se viehkeästi huiskutteli häntäänsä kuin viittoillakseen, että menkää te ensin. Kaupunkilaisen betonisydän pompahti ihastuksesta ja mieleen tulivat lapsuusajan kesäiset maalaismuistot isän synnyintorpassa keski-suomalaisessa korvessa, jossa viimeksi olen oikeita, eläviä, vapaita kettuja nähnyt.
Luontoelämyksen virkistämänä jaksoin vielä järjestellä ruokalaan jokaiselle omat nukkumasopet, asentaa lapsille telkkarit, pelikoneen, videot ja pestä vessan. Tunnelma noin 40 neliöisessä ruokalassa on kuin aikoinaan kaupunkikaksiossa konsanaan. Taas ruokaillaan sängyllä ja katsotaan telkkaria ilman ääntä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hetkiä. Onnellisia päiviä ja remontti intoa Uuteen kotiinne :)
seurailen tätä blogia mielenkiinnolla niin kuin monet muutkin!!
En sitten osannut nim.merkkiä laittaa..
-SARI-

KARHIN KOULU kirjoitti...

-SARI- on hyvä nimimerkki. Viralisemman saat luomalla Google-tilin, ihan helppo, mäkin osasin...

Kultsin kämppä kirjoitti...

Nyt siis olette virallisesti asettuneet uuteen kotiin, mahtavaa! Niin, ja tietenkin onnea uuteen taloon!