maanantai 19. heinäkuuta 2010

EpätoimistoJoissakin paikoissa ja kohdissa vain on jotenkin mukava olla. Onko se jotain energiaa, henkeä vai mitä, samapa tuo. Tuo outo määrittelemätön saa olon tuntumaan mukavalta ja kotoisalta. Olen tällä lailla hörhö. 

Olisin voinut valita toimistolleni erillisen huoneen, rauhallisen sopen, lukko ovessa, lapsivapaan alueen, mutta ei. Juuri tämä kohta eteisaulan ja olkkarin välissä, juuri tämä ikkuna ja sen näkymä sisääntulotielle, on kuin luotu toimistolleni.
Asuntoesittelyssäkin pysähdyin tämän ikkunan ääreen, katselin tietä, kuinka se hetken kuljettuaan pellon reunassa kaartui kauniisti pienen puistikon taakse. Näkymä oli kuin vertauskuva kulman takana odottavasta haasteesta.

"Tässä olisi hyvä paikka toimistopöydälle, tästä näkisi heti jos joku tulisi pihaan, tai lähtisi, " ajattelin. Se on kohta, jonka kunnon vartiokoirakin valitsisi, sillä siitä näkee ja kuulee kaikkialle, sisällä ja ulkona.

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hyvin valittu kohta :)
Meillä isännänhuone eli työhuone on läpikulkupaikka viiteen eri huoneeseen eikä se haittaa tippaakaan :)

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kylläpä olette olleet ahkeria. Valtavasti olette saaneet aikaiseksi ja hienolta näyttää.
Minulla on meinannut usko tänään loppua, niin paljon on tekemistä ja päivät niin lyhyitä, lomakin loppuu ja valmista ei tule. Näitä epätoivon päiviä kuuluu varmasti jokaisen remontoijan arkeen, onnekis ne menee ohi ja taas jaksaa painaa pitkää päivää :)
Onnea uuteen kotiin, nauttikaa ja tunnelmoikaa. Minäkin uskon vahvasti sellaisiin "henkiin" ja "energioihin" joita talossa on.

Kultsin kämppä kirjoitti...

Loistavat valintakriteerit toimistolle. Tuohon samaan kohtaan olisin minäkin työpöytäni kantanut!

PikkuBertta kirjoitti...

Valoisa ja kaunis huone.Kelpaa siellä työskennellä.
Jostain kautta eksyin sivuillesi ja heti jäin koukkuun.Blogilistalleni pääsit.

Toivoa tiistaille ja hellettä:)

SuSu kirjoitti...

Voi ihanaa, löysin blogin koulusta jonka olisin haaveillut meidän perheelle myös kodiksi <3 ..niin ihana, mitä fiilistelin huutokaupassa ja varmasti tulee todella ihana, joten kiva päästä seuraamaan remonttianne :) Jäikö teille pihaan kiipeilyteline / keinut !? On varmasti lapsille melko pop!

Mukavaa remonttia ja kesää !

Päivi kirjoitti...

Uskomattoman upea projekti teillä käynnissä täällä! Wau!

Tänne palaan varmasti. :)

-Päivi-

KARHIN KOULU kirjoitti...

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! SuSu, kiipeilytelineet on edelleen pihalla vaikka eivät kuuluneet kauppaan. Ne on kovassa käytössä siihen saakka kun hakevat ne pois, jos hakevat. Ja hauska tutustua!