keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kurkku, kuura ja eksoottinen tapetti


Jokin tauti on pesiytynyt kurkkuuni ja muuttanut ääneni kuullostamaan äkäiseltä varikselta. Kuuma juoma helpottaa vain hetkellisesti ja taas kohta raspikurkku jakelee rohisevalla äänellä ohjeita perheelle, joka pitelee korviaan tavallista enemmän.

Kauniit yöpakkasen huurruttamat maisemat saavat sairaankin jalkautumaan pihamaalle. Auringossa timantteina kimmeltävä kuura on kuitenkin jotenkin pahaenteinen; se herättää ikävän ajatuksen tulevan talven pakkasista ja pimeästä.Sisällä on tapetoitu ja asennettu sähköjä. Omituista kurkkutautia sairastava bloggaaja ei ole jaksanut kunnolla dokumentoida lopputulosta kamerallaan. Hän lupaa tehdä sen tervehdyttyään. Muutaman makupalan ruokailutilan hulppeasta tapetista hän vaivastaan huolimatta kävi iloksenne räpsäisemässä:


Se on kuin kirpeä kurkupastilli, eksoottinen lääkerohto kaikenlaiseen vaivaan. Siksi kai istuskelenkin ruokapöydän ääressä ahmimassa tuota ihastuttavaa silmänruokaa sairauden piinaamaan ruumiiseeni toivoen väriterapian tuovan helpotusta olooni. 

"Kurkun tilasta en tiedä, mutta mieli ainakin tuntuu kummasti piristyvän!"


8 kommenttia:

SuSu kirjoitti...

Pikaisia paranemisia <3

..pakko kertoa, jotta tämän kuun kohdalla seinäkalenterissamme komeilee teidän talo ja pisti yhdessä kirjassa silmään karhin koulun alkuperäinen kuva, vähänkö oli jännä nähdä kuinka hirret ollut ulkopuolellakin näkyvillä :)

Mukavaa loppuviikkoa!

Katja kirjoitti...

Pistähän kurkku aisoihin! Loistovalinta ruokasalin tapetiksi!

KARHIN KOULU kirjoitti...

SuSu; Siis mikä seinäkalenteri ja mikä kirja? KÄÄK, HALUU HETI NÄHDÄ SEN KOULUN ALKUPERÄISEN KUVAN!

Anna kirjoitti...

Oi mikä ihana tapetti!

Seija kirjoitti...

Vautsi mikä tapetti!!!

Kesäkukka kirjoitti...

Ihanan pirtsakka tapetti!

Paranemisia Sinulle!

Niina kirjoitti...

Mulla oli varmana toi sama kurkkutauti silloin elokuun lopussa eikä mun ääni ole vieläkään palautunut täysin ! :D
Raspaa yhä :D

SuSu kirjoitti...

Tuossa kalenterissa on kuvia lähiseudun vanhoista kouluista ja tämä kuu on teidän :) ..anoppi osti just kirjan missä taas on näitä lähiseudun kouluja ja joissa kerrotaan historiaa, selasin läpi. On siis ihan uusi painos, näissä nääs on myynti-ilmoituksistakin oma kuvansa. En vaan muista nyt kirjan nimeä.. :/ *otan selvää*