sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Iloinen sävelmä

Aurinkoko innoitti vai keltaiset,  täysillä kukkivat narsissit kukkapenkissä, kun rautakaupasta tarttui tölkillinen saman väristä maalia. 
Ei mennyt kuin melkein kaksi vuotta, että tytön leikkihuone sai arvoisensa värin. Pieni leikkijä kutsui väriä Petsin keltaiseksi. Kaikkien pikkutyttöjen ja vähän isompienkin vanhemmat tietävät mitä Petsit on. Niille, jotka eivät tiedä kerrottakoon, että ne ovat pieniä leikkieläimiä, joilla suhteettoman suuri pää keikkuu veikeästi suhteettoman pienessä ruumiissa. Petsit ovat suloisia ja viattomia pikkuotuksia, jotka armotta köyhdyttävät tyttölasten vanhempia monilukuisuudellaan. Sarjaan kuuluu varmaan tuhat erilaista lemmikkiä ja koko ajan tulee uusia. Muusta rekvisiitasta puhumattakaan.

Maaliyhtiön värikartassa Petsin keltaisen virallinen nimi oli "Duuri".


3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihana kesäisen keltainen väri !!
Maalaus kyllä kannatti :)

Anonyymi kirjoitti...

Me olemme juuri ostaneet 1928 rakennetun koulun. Kysyisinkin sulta konkarilta että laitoitteko lisäeristystä sisäseiniin, ja jos niin mikä käy vanhan hirren päälle.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Heipä hei! Meillä oli lisäeristeet jo valmiina. En tiedä milloin kunta on sen siihen laittanut. Seinän paksuus on jo sellainen ettei siihen voi eikä tarvitse lisäeristystä laittaa. Meillä ongelmana ei olekkaan ollut lisäeristys vaan valskaavat vanhat ikkunat...
En osaa valitettavasti neuvoa teitä, mutta onnittelen kuitenkin uuden kodin hankkimisesta. Kiinnostaisi kyllä mistä päin sen hommasitte...!
:)