perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kevät toi maalarin


Mmm... Tämä näkymä enteilee ratkaisua vapaa-ajan käytön suhteen  arvatenkin melkoisen pitkäksi aikaa. Vaihtoehtoisesti se voi myös tarkoittaa ongelmaa vapaa-ajan puuttumisesta.  Maalaustelinetarvikkeet pötköttävät leppoisasti koulun etupihalla. On aivan kuin olisi tyyntä myrskyn edellä.  Tässä yhteydessä myrskyllä tarkoitan tulehduksen partaalla kivistävää rannetta ja tosiasiaa, että maalattavaa on siinä vaiheessa vielä kymmenen kertaa enemmän kuin maalattua. Epätoivo  maalausprojektin koskaan loppumisesta on kai vääjäämätön, mutta siltikin tässä vaiheessa suunnattomasti iloitsen sen alkamisesta. Kevät tuo pian maalarin Karhin koululle!
Yksityiskohtainen tarkastelu paljastaa huoltomaalauksen tarpeellisuuden lähes joka kohdassa mihin vain katsoo.  Mitähän Karhissa tuumataan uudesta väristä, joka on... Noh, sittenhän näkevät.


6 kommenttia:

SuperSanna kirjoitti...

Jännityksellä odotan värivalintaa! Meidän koulun väriksi taas on suunniteltu melkein samanlaista yhdistelmää kuin teidän nykyinen; kermanvalkoinen vaaleanturkooseilla puitteilla :)

Sara kirjoitti...

Ei muuta kuin pensseli kauniiseen käteen ja maalailemaan..Jaksamista urakalle!!.huh.huh JA Mukavaa Vappua.
(arvonnassa olet tietysti 3 arvalla mukana) :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös jännitetään komean koulunne uutta väriä :)

Maltze kirjoitti...

Meidän omalla kyläkoulullamme on starttaamassa tasan sama kesäprojekti, ja tiedossa onkin useita eri teemaisia talkoita, johon vielä tässä vaiheessa ovat sukulaisten ohella jopa kylänmiehet olleet kiinnostuneita osallistumaan :) Saa nähdä, josko loppukesästä enää edes tervehtivät kun kohdakkain osutaan... Mihin maalityyppiin päädyitte? Hankitteko speedheaterin helpottamaan kaapimisvaihetta? Paljonko arvioitte maalimenekin? Millaiset telineet ja mistä?

Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! Aloitin blogisi lukemisen ihan alusta kun sieltä löytyi hyvin samoja fiiliksiä kuin meillä nyt. Yksi vanha koulu saa meistä uudet huolehtijat toivon mukaan pian! Jään seurailemaan teidän kuulumisia ja tsemppiä maalausurakkaan :)

KARHIN KOULU kirjoitti...

Maltze, maali on vielä valitsematta, mutta on öljypohjainen. Suoritamme vain huoltomaalauksen eikä kaikkea vanhaa ole tarkoitus rapsuttaa kaikkialta pois, hiotaan enimmät ja korjataan vaurioituneet paikat. Telineet tehdään itse ja maalia kuluu... paljon! Ei olla siis laskettu.

Uusille lukijoille hurjasti tervetuloa!