sunnuntai 7. elokuuta 2011

Teipparia tunnustetaan


Tympäännyksiin asti on edellistalven ikkunateippejä revitty auki, pesty ikkunoita, tiivistetty ja teipattu uudelleen. Mikä siinä olisi ikkunoita pestessä hommaamillani uusilla hyvillä välineillä ja tehokkailla aineilla, vaan tuo tilkitseminen ja teippailu kun on niin aikaa vievää ja rassaavaa.

Ei edes puolivälissä vielä olla, yääh!Mukavaa sen sijaan oli piiiiitkästä aikaa saada blogitunnustus. Ihana Sara, joka kynnyksellä elämän  tekee kirppiksiltä ihmeellisiä löytöjä, tuunaa, ompelee ja remonti, antoi minulle sellaisen kymmenkohtaisen kysymyslistan kera, ja vastaukset kuuluvat näin:

Suosikkiväri: turkoosi
Suosikkieläin: alligaattori
Suosikkinumero: 2
Suosikkialkoholitonjuoma: kahvi
Facebook vai Twitter: FB
Intohimosi: Key lime pie
Saada vai antaa lahja: sekä että
Suosikkikuvio: ananas ornamentti
Suosikkikukka: tulppaani

Lähetän tunnustuksen edelleen Maijulle Männiköllä.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiitos :)

Otan haasteen vastaan. Palataan asiaan ensi viikolla. Nyt menen nukkumaan :)

Sara kirjoitti...

Kiitoksia sanoistasi :) Ja uskon kyllä, että tuo teippaaminen on tympäännyttävää hommaa ja aikaa vievää, kun siellä huushollissa teippailet niitä "muutamia" akkunoita.. En voi muuta sanoo kun ikkuna kerrallaan ja Ihanaa syksyä sinne teidän poppoolle!! Muistahan ottaa välillä valokuvia!!!

tuike kirjoitti...

Heips! meillä ikkunoiden teippaamisesta päästiin, kun vanhoihin pokiin laitettiin kiinteät tiivisteet. valitettavasti en muista firman nimeä, mutta on erikoistunut juuri ekorakentamiseen ja -korjaamiseen. saattaisi löytyä googlaamalla.... Tiivstys on kestänyt nyt nämä 15 vuotta, mutta nyt alkaisi olla tiivisteiden vaihdon vuoro. Pääsee vähemmällä työllä ja energiaa säästyy, kun ikkunoista ei vedä.