torstai 23. kesäkuuta 2011

Sääukon ketale!

Millään muotoa eivät ole säät talon maalausta suosineet. Puuhastelut pihalla ja puutarhassakin on pitänyt pikaisesti sadekuurojen välissä hutaista. Paikallinen sääukko onkin viime aikoina ollut oikukas; voisi jopa väittää että ilkeä. Olenkohan kertaakaan viimeisten viikkojen  aikana leikannut nurmikkoa kastumatta? -En ole.
Kun sateet piiskaavat kasvoja ja navakat tuuletkin ylistävät näitä ankaria olosuhteita, tunnen itseni perin juurin petetyksi; odotukset kesän suhteen tuntuvat murskautuneen ja ajatukseni lipuvat yhä useammin kaukaiseen, flamingonpinkkiin maisemaan meren taakse...

Äkkiä ulos ihanaan auringonpaisteeseen kesästä nauttimaan!


Minuuttia myöhemmin suunnitelmiin tuli jo muutos.

Vettä tulee kuin aisaa ja haaveet leppoisasta kesäpäivästä voi haudata.

Nurmikon laajennusosa on kyllä sateisesta kesästä tykännyt; olen sen jo kerran leikannut, joidenkin sadekuurojen välissä.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kai tämä on jo uskottava, että kesäkuut eivät enää ole KESÄkuukausia. Vuodesta 2003 asti on ollut sama juttu: kesäkuu on kylmä ja sateinen, ja lämmin kesä alkaa vasta heinäkuussa. Ennenhän sai hylätä sukat toukokuun loppupuolella ja vasta syyskuussa niitä piti taas opetella käyttämään. Nykyisin vielä kesäkuun lopulla on paksut sukkahousut käytössä. Raivostuttavaa.

Siitä huolimatta mukavaa juhannusviikonloppua!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Kiitos Susanna ja mukavaa Juhannusta sinullekkin! Villasukat jalassa täällä odotellaan niiden kesäsäiden alkamista! Mutta sinnitellään.