keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Where Creativity Happens


Askartelin ulko-oveen paremmin talon väreihin sopivan sinisävyisen kukkakranssin edellisten pinkkien köynösruusujen tilalle. 
Tekokukkaköynökset ovat olevinaan Amerikassa niin paljon parempia ja halvempia, että ovat olevinaan tuon pitkän matkan matkalaukussa kuskaamisen arvoisia. Eiväthän ne paljon tilaa vie, niin kuin eivät muutkaan ne kymmenet muut yhtä tyhjänpäiväiset tuliaiset joita lähes ihan samoja myydään kotimaankin marketeissa. Silti kotiin päin matkalla olevat laukut Amerikasta ovat aina ylensyöneen pyöreitä ja pulleita, ja väkisin kiinni ujutetut vetoketjut ovat juuri räjähtämäisillään. 

Michaels Arts & Crafs liikkeestä periamerikkaliseen tapaan alennuskupongeilla ostetuilla kukkaköynöksillä askartelu toi kuitenkin suurta mielihyvää. Mieleen piirtyi Michaelsin liike eräässä ostoskeskuksessa, palmurivistö parkkipaikan vieressä, amerikanenglanti kaupan kassalla ja Radio West Palm Beach autoradiossa.
Edellisen ja sitäkin edellisen ovikoristeen materiaali oli ostettu samasta liikkeesta. Kyseessä ei ole rutiini, sillä sen haluaa rikkoa, vaan perinne, sillä sen haluaa jatkuvan.

Ei kommentteja: