tiistai 15. maaliskuuta 2011

Florida Colors

Talven edetessä aika tuntui hidastuvan. Epäusko kevääseen asti jaksamisesta johti kiinnostuksen totaaliseen romahtamiseen myös kodin kunnostuksen suhteen. Lomamatkalla Floridaan oli sama vaikutus minuun kuin heräämisellä koomapotilaalle.  Vaikka talvidebiksen hoitoon saatu resepti oli sama tuttu, ei sen teho ollut yhtään vähentynyt; kunnon tujaus flamingonpinkiä Orange Blossom -uutetta ja päälle kookoksen tuoksuista aurinkorasvaa!

Auringon ja rannan lisäksi matka tarjosi kosolti erilaisia visuaalisia virikkeitä ja vastustamatonta väriterapiaa. Karhin koulu oikein janoaa näiden matkakokemusten purkautumista remontti- ja sisustusinspiraatioksi. Kuvakimaran siivin:

Hey, sit back and enjoy!
5 kommenttia:

Uppis kirjoitti...

Olipa hauska löytää blogisi sattumalta, sillä olen viettänyt yhden muistorikkaan illan pari vuotta sitten nykyisessä kodissasi. Olin mukana ystäväni 30v. juhlissa, jotka hän järjesti silloisella työpaikkallaan eli koululla.

Mielenkiintoista kuvitella miten ihanan kodin saatte remontoitua vanhasta koulusta! Tsemppiä ja auringon valon tuomaa energiaa kodin luomiseen.

Katja kirjoitti...

Nyt mä olen ihan rehellisesti kade! Talveen tympääntyminen lyö täällä päälle ihan täysillä ja toiset pääsee Floridaan! Elämä on niiiin epäreilua :D
Ihania kuvia!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Uppis, ompa hauska yhteensattuma ja tervetuloa seurailemaan remonttisekoilujamme!

Katja, oma kotimainen floridamme jo häämöttää; kevään merkit on ilmassa ja mikä ihana valo!

Jutta kirjoitti...

Löysin blogisi tänään. Minulla on myös tapana kaamosaikaan hakeutua South Beachille Miamiin lataamaan tarmoa lisää. Kivoja kuvia olet ottanut!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Jutta, South Beachin tunnelma on ihan omanlaisensa ja rakastan Miamia yli kaiken! Varsinaisesti asutaan aina pohjoisempana, mutta Miamiin on aina tultava tunnelmoimaan. Kuvakimarassa on ovelasti ujutettu mukaan kuvia Palm Beachiltäkin. Toivottavasti vierailet blogissani vastakin, tervetuloa ja mukavaa kevättä!