perjantai 23. maaliskuuta 2012

Täällä ollaan!

Olin kauan matkoilla. Missasin pahimmat pakkaset, pulkkamäet ja hankikannot. Vaan eipä harmittanut. Olin pitkillä treffeillä auringon kanssa. Käytiin rannalla ja meressä uimassa, palmun alla nukuttiin.

Paluu Suomeen ei oikeastaan ollut niin kauheaa. Päivä oli pitkä ja aurinko paistoi. Auratut parimetriset lumikinokset pihalla olivat hämäystä, sillä keväthän ei ainoastaan tuoksunut, se kuului; pihakoivusta kuului keväinen sävelmä titityytä!

Olo oli kuin muuttolinnulla ja ihanan odottava. 

---

Minun on tehtävä päätös tämän blogin suhteen. Blogi on kuvien osalta saavuttanut enimmäismittansa, enkä voi enää ladata enempää kuvia. Minulla on kaksi vaihtoehtoa: yksi, että poistan alkupäästä julkaisuja tai kaksi, perustan uuden blogin.

Jään miettimään. 

9 kommenttia:

P kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
P kirjoitti...

Voi, älä ihmeessä muuta muualle! =) Näitä kuvarajoituksia voi aina kiertää!

Googlen Picasa albumissa (mihin nuo bloggeriin ladatut kuvat tallennetaan) on tilaa 1 giga kuville. Siellä on jotain kokorajoituksia ja pieniä kuvia ei lasketa tuohon 1 gigan tilaan ollenkaan. Eli on täysin mahdollista, jos pienennät kuviasi tarpeeksi, niitä voi vielä blogiin ladata, vaikka tuo gigan kiintiö olisikin täynnä. Itselläni on blogissani lähes tuhat valokuvaa, ja käytettyä tilaa tuosta gigasta 1 megatavu! Pienennän kuvat aina ennen lataamista, se tosiaan kannattaa.

Lyde kirjoitti...

Saahan sitä tilaa lisää, taisi maksaa jotain 5 dollaria ja sillä sitä saikin sitten jo ihan älyttömästi lisää. Suosittelen! Harmi jos lopetat.

maiju kirjoitti...

Mukava että olet jälleen täällä. Itse perustin uuden blogin, kun mietin lopettamista. Uusi blogini "Matka Männikölle" jatkuu maijunkin kanssa, mutta hiljaisesti. En enää niin orjallisesti päivitä, ei ressiä enää bloggamisesta. Mutta täällä blogimaailmassa on niin mukavia ystäviä, niitä ei ole kiva jättää, joten minä jäin tänne. :)

Minna kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!
Mulle tuli myös kuvamuisti täyteen, vaikka pienennänkin kuviani. Ostin Lyden mainitseman vitosen lisäpaketin (olisko ollut euroina jotain neljä?). Pohdin uutta blogiakin, mutta koin sen kovin vaivalloiseksi. Menin siis siitä, mistä aita on matalin. :)

Toistaiseksi en ole katunut ostosta ja laskeskelin, että se on aika pieni hinta harrastuksen jatkumisesta ennallaan...

Anonyymi kirjoitti...

Lisää blogiisi uusi kirjoittaja itseäsi varten. Näin saat taas täyden kuvatilan:)

Maltze kirjoitti...

Ihanaa, että olet taas palannut kotomaan kamaralle! Missasit tosin kyllä totaalisesti muistorikkaan talven sähkökatkoineen ja kylmenevine nurkkineen... Eli etpä juuri kummoista. Upea juttu, että palasit muuttolintujen kera. Jatka vaan kivaa bloggaamistasi tavalla tai toisella, toivoo fanittajasi täältä toiselta vanhalta koululta

KARHIN KOULU kirjoitti...

Kiitos hyvistä vinkeistä! Vielä kiinnostaisi tarkennus tuon maksullisen lisätilan saamiseen, että mistä ja miten?
Kokeilen tuota uuden kirjoittajan lisäämistä. Katsotaan miten onnistuu. Ja nyt pitkästä aikaa lukemaan muiden blogeja!!! Olen jäänyt niin paljosta paitsi. :)

Minna kirjoitti...

Muistaakseni ostin sen kuvatilan kun bloggeri ilmoitti, että kuvatilasi on täynnä etkä voi lisätä enää kuvia. Siinä oli suora linkki googlen/picasan(?) lisätilan ostosivuille. Maksoin visalla ja lisätila tuli käyttöön puolessa tunnissa sillä alle vitosella. Niitä oli erihintaisia riippuen tilan koosta. Otin pienimmän.