lauantai 4. syyskuuta 2010

Vaahtokarkkeja kynttilänvalossa


Syksyn yhä pimetessä ja valaistuksen puuttuessa sähkötöiden keskeneräisyyden takia, kynttilät syttyvät koulullamme jo hyvissä ajoin iltapäivällä; ei niinkään tunnelman, vaan ihan yksinkertaisesti valaistuksen takia.
Kaikki tärkeimmät kotiaskareet on kyllä hyvä olla hoidettu ennen kynttilöiden syttymistä, siivous kun on entistäkin suurpiirteisempää tunnelmavalaistuksessa.
Lapset ovat omineet pöytä- ja jalkalamput huoneisiinsa ja muut muuttokuormasta löytyneet ovat vain jotain himmeitä riisipaperiviritelmiä tai jouluvaloja. Makuuhuoneessa valonlähteenä on televisio ja vaatehuoneesta kajastava valo.

Mikähän siinä oikein on, että kynttilän hämärä houkuttelee vaahtokarkkivarkaat paikalle. Sisustuselementtinä toiminut vaahtokarkkipurkki on hetkessä täynnä sormenjälkiä ja muutenkin muuttanut ulkonäköä sisällön katoamisen seurauksena. 

Syksyinen makean nälkä vaanii ja siihen on kai lankeaminen.
1 kommentti:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Mielleyhtymiä herättävä otsikko! Meillä kanssa paahdetut vaahtokarkit tekee kauppansa. Ja kieltämättä yksi mun helpoimmista "siivouskikoista" on olla suurpiirteinen rätin kassa ja höveli sytytellessä kynttilöitä...