lauantai 25. syyskuuta 2010

Kantapään kautta


Niinhän siinä sitten kävi, että lämmitysöljy loppui. Asiaa ei tehnyt yhtään helpommaksi se, että oli perjantai-ilta ja jos viikonloppua vasten vuorokauden sisällä olisi halunnut saada öljyn toimittajalta tankkiin täytettä, se olisi maksanut 350 euroa extraa. Normaali tilaus ilman lisäkustannuksia saapuu joka tapauksessa alkuviikosta, joten päätimme säästää ja kärvistellä.

Hetkellistä helpotusta kylmyyteen antaa erikseen kanisteriin bensa-asemalta ostettu polttoöljy, jonka poltin imee suoraan kanisterista. Ei liene vaikea arvata, että tuolla määrällä öljyä ei kauaa koulua lämmitä. Suihkussakin pitää käydä.

Tämäkin piti kai luupäiden ensin kokea ennen kuin havahtuvat laittamaan vauhtia lämmitysjärjestelmän uusimiseksi.  Ihan niin kuin kantapäät eivät olisi jo muutenkin kovia kokeneet:
-Eivät kai tarpeeksi.


3 kommenttia:

PirjopauliinaL kirjoitti...

Niin tuttua, naurattaa ihan!
Rakkaani lähti hirvimetsälle koko viikonlopuksi. Huikkasi oven raosta, että jos öljy loppuu niin vaihda letkut kanisteriin (ihan niin kuin osisin sen tehdä). Älä luule, jos öljy loppuu, voit hakea meidät hotellilta kun tulet, olemme siellä; vastasin iloisesti !
Kun on paljon hommaa ja paljon pitäistehdä asioita jää asiat usein viime tippaan, vielä on onnneksi lämmöt päällä.

Kyllä se sitten taas naurattaa, nämä kaikki kommervenkit,
kunhan aika kultaa muistot ;)

tuike kirjoitti...

Samaa kuin piupau. Naurattaa. Niin tuttua! Kun me muutimme tänne kouluumme, niin öljy loppui KESKELLÄ PAKKASIA! Emme tietenkään olleet koskaan joutuneet huolehtimaan kaupungissa kaava-alueella lämmityksestä. Minkä lämmityksen laitatte?

KARHIN KOULU kirjoitti...

Nyt näyttää siltä että öljy päivitetään.