perjantai 3. syyskuuta 2010

Kai soon ite tehtävä!


Niinhän siinä sitten kävi, ettei kunta lukuisita kehoituksista huolimatta koskaan tullut irroittamaan koulun pihalle jääneitä kiipeilytelinettä ja liukumäkeä. Asia oli vielä kevällä niin tärkeä, että se piti erikseen kauppakirjassakin mainita: leikkikenttävälineet eivät kuulu kauppaan.
Kaksi kuukautta myöhemmin katsoimme oikeudeksemme tarttua toimeen itse ja irroitimme välineet maasta ja siirsimme ne toiseen kohtaan.

Jäähän meille vielä jännitettävää, sillä irroitetut kalusteethan odottavat kunnan poiskuljetusta nyt hiekkakentän ladassa. Veikkauksia otetaan vastaan!


Tilalle tulee autolla ympäri ajettava etupiha, jonka keskellä on pieni ympyrän muotoinen istutusalue. Nyt siinä on muutama nuori koivu ja kai ne siihen saavat jäädäkkin. Istutan ympärille varmaan angervoja tai jotain, mitä taimistojen joka syksyisissä loppuunmyynneissä sattuu milloinkin olemaan.


Rakennusjätteitä varten vuokratusta puneisesta siirtolavastakin päätettiin vihdoinkin luopua. Kuorma-auton kaartaessa mutkan taakse oli selvää, että yksi vaihe remonttiseikkailua on jo ohi. 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan ettei kunta hae leikkikenttävälineitä pois. Ongelmahan niissä on se, ettei kunta voi sijoittaa niitä mihinkään esim. uudelle koululle, koska jos vaikkapa kiipeilytelineissä joku lapsi vahingoittaa itsensä tulee korvauskysymys, miksi kunta käyttää jo ennestään kuluneita/vanhentuneita välineitä, joiden kuntoakaan ei voi aukottomasti selvittää. Näin kävi mm. meidän asuinpaikkakunnallanne.

-Solja