tiistai 10. elokuuta 2010

Pakko saada


Kävin tilaamassa huolella valitsemani tapetit.

Tapettien etsintätaival ei ollut helppo. Koko kesän olen selaillut tapettikokoelmia, läpikahlattu on hesat ja netit. Monesti tuli mieleen että itsekkö pitäisi painaa.

Ne oikeat olivat lähempänä kuin uskoinkaan; lähimmän mahdollisen rautakaupan mallikirjasta ne löysin. Myöhemmin minulle soitettiin kaupasta, että tapetteja ei ole Suomessa varastossa eikä muuallakaan Euroopassa, eikä edes Amerikassa tehtaalla; uusia eriä aletaan vasta painamaan. Arvioitu toimitusaika on 7 viikkoa, voi mennä kauemminkin, kiva. Se siitä merta eemmäs sanonnasta.

Tapetoitavat seinät ovat jo siinä kunnossa, että ne olisi voinut päällystää vaikka heti. Nythän ei kuitenkaan ilman tapetteja voi, sillä haluan juuri nuo vielä painokoneesta tulemattomat, haluan ne nyt entistä enemmän, haluan ne palavasti.

Eteisaula ja toimistonurkkaus
Ruokailutila
Eteinen

Lumivalkoinen jää kärsimättömästi odottelemaan näitä herkullisia punaisia.


4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Komeita tapetteja. Etenkin tykkään ylimmästä harmaan sävyisestä.

AnnaRiikka kirjoitti...

Uuuu..minä olen myös kahlannut tapettisuossa ja eilen päästiin yhdessä mieheni kanssa käymään paikallisessa tapettiliikkeessä hypistelemässä uutuuuksia. Sieltä löytyikin aivan ihana Cole & Sonin tapetti, noh hintakin tietysti vastaa sitä ihanuutta mitä parhaiten mutta PAKKO sitä nyt on vaan saada! :) Laitan kuvia tuonne blogin puolella jahka ehdin..nyt vähän tökkii tuo päivitys talorintamalla mutta toivon että kun se suoni taas aukeaa niin se olisi sitten sitäkin laadukkaampaa..kjeh kjeh :)

SuSu kirjoitti...

Ihanan rohkeita valintoja <3

..meillä myös alkaa remontti ja pitäisi pikku hiljaa suunnitella pintamatskuja, vaikeaa! Itse oon ihastunut tapettitalon mallistoihin, sieltä ovat kuistin ja keittiön tehosteseinien tapetit tilattu :)

Anna kirjoitti...

Todella kauniita!