lauantai 9. kesäkuuta 2012

Siis.


Mikä tämä tämmöinen kesä on, kun on kylmä ja sataa melkein joka päivä. Kuka enää kehtaa puhua ilmaston lämpenemisestä, varsinkin kun talvikin oli niin kylmä. Ilmaston kylmeneminen lienee oikeampi ilmaisu. Kohta täytyy varmaan mehiläisiäkin alkaa hätäruokkimaan. Noinko näillä keleillä kukat erittävät mettä lainkaan!

Ja kun kerran marisemaan aloitettiin, niin mainittakoon myös, että talon maalauspuuhistakaan ei tule mitään. Takapihan puoleiset ikkunat huutavat fiksaamista. Sääennusteet eivät ole antaneet armoa, että olisi kahta päivää satamatta. Eivätkä ennusteet toteutuessaan ole olleet väärässä. Ei ole kannattanut koettaa onneaan.

Tänään kokeilin onneani nurmikon leikkaamisen kanssa. Armo  kävi kuin kävikin oikeudesta, sillä samalla hetkellä, kun viimeinen leikkaamaton nurmikaistale tuli parturoitua, alkoi satamaan. Valmiiksi saatetusta työstä sain edes jonkinlaista aihetta iloon. Työn tuloksia oli kuitenkin ihailtava ikkunan takaa, sateelta suojassa.
Mehiläispesäni muuten sijaitsee tuon ylläolevan kuvan kultaisen laikkauksen keskipisteessä: ison pallomaisen omenapuun oikealla puolella, lievästi koilliseen, siinä missä on leppä: sen  takana on mehiläisteni pesä.
3 kommenttia:

loviisa kirjoitti...

Eipä tuo ilma ole tosiaan suosinut, mutta lohduttaa ajatella, että kesän on pakko olla vasta edessäpäin, kun ei ole vielä kunnon helteitä näkynyt.

KARHIN KOULU kirjoitti...

:)

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Katselin läpi tuossaa sivupalkissa olevia tunniste-kohtia eri huoneista. olette kyllä osanneet nähdä koulussa mahdollisuuksia ja osanneet muokata talosta kodin. Jos myönnän nyt olevani utelias näkemään enemmän kuvia sisätiloista, voisiko olla mahdollista? Oletteko saaneet pesutilat kuntoon? Jossain luki että suunnittelitte infrasaunaa, toteutuiko? Olen utelias siksikin, että tällä hetkellä täällä jännitämme itse, onko meillä mahdollisuus saada koulusta koti...olen haaveillut koko pienen ikäni vanhasta talosta ja jostain syystä olen ihastunut muutamaan otteeseen myös mm.vanhoihin kouluihin. Huomiseen saakka pitää vielä jännittää, sitten pitäisi asian selvitä. Että hyviä yöunia vaan...luulen että nukun huonosti.