tiistai 23. marraskuuta 2010

Käytävän perällä


Koulun pääkäytävän perällä on nyt toimisto, minun työpaikkani. Ennen tämä samainen kohta on ollut kiihkeä läpikulkupaikka; milloin oppilaat ovat käytävällä ryntäilleet välitunneille, milloin  vähemmän ryntäilemällä joutuneet palaamaan tunneille. Paikalla on  ollut liikettä ja toimintaa mahdollisesti myös iltaisin erilaisten liikunta- ja harrastekerhojen kokoontuessa.

Kyseisellä paikalla tuntuu olevan edelleen liikettä. Pitkä pätkä hyvin luistavaa laminaattia  houkuttelee lasta ottamaan käytävän toisesta päästä vauhtia ja puolivälissä heittäytymään polvilleen liukuakseen lopun matkaa toimistooni.
Tiedossa oli, ettei tilasta tulisi muodostumaan rauhallista ja keskittymiseen otollista paikkaa silloin, kun muu perhe on kotona. Kotitoimisto eteiskäytävän ja olohuoneen kainalossa on todellinen kotitoimisto. Työnteko keskeytyy tuon tuostakin arkipäivän asioiden ja toimien tunkeutuessa työpaikalleni.

Huom! Joku on selvästi käynyt stailaamassa toimiston kuvauskuntoon; työpöytä näyttää kovin autiolta!
10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Näin opettajana on kyllä niiiin mahottoman kiva seurata teiän kodin valmistumista. Ja on niin helppo samaistua ja ymmärtää nuiden käytävien ja tilojen aiempi käyttätarkoitus! :) Itse kun päivittäin saa paimentaa juoksemista kävelyksi ja sitä rataa. Mutta tuo sinun työtila! Aivan täydellinen! Kiva värit ja tunnelma! Kaukana minun rojukasatyöhuoneestani. Enää kehtaa etes bloggailla tän jälkeen omasta "työhuoneesta"! ;D

KARHIN KOULU kirjoitti...

Saila, täytyypä joskus tehdä postaus "miltä kaikki oikeasti" näyttää, kun ei ole siivottu, eikä esitelläkkään vain parhaita puolia. :D

Esmeralda kirjoitti...

Kylläpä toimisto näyttää ihanalle! Tuolla kelpaa työskennellä. :) Ihanan tunnelmallisen näköistä.

Tuuli kirjoitti...

Niin kaunis työtila sulla, että kuinka siellä malttaa töitä edes tehdä. Mulla menis työnteko vaan ihasteluksi :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

On kyllä kaunis työtila, ei ole monella noin hienoa kotitoimistoa :)

Teija kirjoitti...

Upea työtila! Kyllä kelpaa puuhastella :)

Katja kirjoitti...

No voihan vietävä! Sinä saat työskennellä tuolla Billnäs-pöydällä, minun pöydän omi mies omiin tarkoituksiinsa. No toisaalta, minä en tee koskaan tietokoneella töitä :)
Oikein hyvältä toimistolta tuo ainakin näyttää.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Todella upeeta!

SuSu kirjoitti...

Työhuoneessasi on kaunista ja rauhallista <3 ..on kyllä jännä nähdä kuinka koulu muuttuu kodikkaaksi, niin ihana :)

p.s. naapurikylästä blogailen, vinks! (ajattelin jotta ekasta kommentistani jo aavistit)

Tiitiäinen kirjoitti...

Oi mikä työtila! Hyvännäköistä jälkeä olette muutenkin tehneet:)