lauantai 8. tammikuuta 2011

Kun priimakaan ei riitä


Energinen alku ei takaa jatkuvuutta toiminnan  säilymisestä samalla tasolla, eikä ainakaan ennusta pikaista lopputulosta. Asia on jälleen todistettu vessaremontilla, joka pysähtyi yhtä pikaisesti kuin alkoikin. Syy tähän tehottomuuteen ei ole ollut yksistään haluttomuudessa, vaan muissa kiireissä ja ennen kaikkea materiaalin etsimisessä.

Ystävä innostui arvuuttelemaan vessan seinämateriaaliksi sanomalehteä, mutta ainakin omaksi harmikseni todettakoon, että mielikuvitukseni on ystävääni verrattuna varsin köyhä.  Etsimme nimittäin seinämateriaaliksi hirsipaneelia, joka osottautui varsin hankalaksi löytää. Mieluiten olisin halunut leveää talouslaatuista paneelia, joka olisi ollut epätasalaatuista, erittäin oksaista ja sieltä täältä halki. Petsatessa pinnasta olisi tullut elävä, mielenkiintoinen maisema, jota olisi pöntöllä istuskellessa ollut kiva silmäillä.
Sen sijaan lopulta löysimme lähikunnasta tylsää I-laatuista ja vain 17 senttiä leveää. Siihen on nyt sitten tyytyminen.


Hyi kun on ruma.

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hyvä siitä tulee! Ja jos haluaa ruovimpaa niin ei kun lätkimään metalliketjulla ja lekoilla paneleita "kuluneimmiksi".

KARHIN KOULU kirjoitti...

Katja, siis mieletön idea!!! Kiitti :D

Steps kirjoitti...

Voi Blaah. Uskon, että saatte siitä makeen joka tapauksessa. En tiedä löytyiskö ylijäämävarastolta http://www.ylijaama.fi/tasot_ja_levyt talouslaatuista, mutta en tiedä myöskään sitä, onko siellä minkäänlaisia paneleja.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Niina, ylijäämävarastolla ei ole paneelia, tasoja ja levyjä vaan...

Terhi kirjoitti...

Meillä meni vessan materiaalien päättämiseen lähes vuosi ja valmistumiseen purkamisen aloittamisesta reilu puoli vuotta =D Tapetit löytyi helposti, samoin peili ja lavuaari mutta hanaa metsästettiin vaikka mistä ja pöydän löytyminen oli työn ja tuskan takana! Pöntönkansi löytyi ihan sattumalta, samoin naulakko =) Nyt on paria listaa vaille valmis.

Innolla odottelen millaisen vessan koulu saa ;)

Unknown kirjoitti...

Raakalautahan olisi voinut myös olla hyvä vaihtoehto. Musta tervapaperi taakse ja raakalauta päälle siten, että lautojen väliin jää pieni koko, mistä tuo musta paistaa.

käräjämäen justiina kirjoitti...

Leveää "hirsimäistä" paneelia on saatavilla Forssan rautiasta. Leveys 205 mm. Soitappa sinne naapuri!!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Leena, raakalauta-tervapaperi juttu on hyvä ja meillä olikin edellisessä kodissa makuuhuoneessa melkein sellainen; tummanruskea pinkopahvi ja valkoinen raakalauta. Oli kiva, kyllä!

Naapuri, paneelit on jo hankittu... Tuossa ne on eteisaulassa kuivumassa. Ja ihan passelit tarkemmin katsottuna.