lauantai 29. tammikuuta 2011

Iisakin kirkko


Tjaa. Eletään tammikuun viimeisiä päiviä eikä vessa ole vieläkään valmis. Vaikka kättä päälle lyötyä aikaa on vielä kokonaiset kaksi päivää jäljellä, voitaneen jo nyt varmuudella todeta lupauksen rikkoutuneen. Remontointi-ilmapiirissä on havaittavissa sen laajuista laiskuutta, että vessa lunastanee iisakinkirkko -tittelinsä kevyesti.
Keskeneräisyys ei ole kuitenkaan haitannut vessan varsinaisen lopullisen tarkoituksen täyttymistä; pönttö toimii ja sitä käytetään koko ajan. Toimituksen jälkeen kädet täytyy kyllä käydä pesemässä muualla, sillä joku ei ole asentanut hanaa eikä allasta.


Vessan tärkein kaluste on toiminnassa.
Hirsipaneeli "saunasupitettiin" tumman ruskeaksi.

Allas ja pyyhekoukut ovat pöydällä vielä ihan vain näön vuoksi.

Sisustustaulut etsiskelevät sopivaa paikkaa. Ja taulukoukun kiinnittäjää.
Ostoslistalla peili ja valot.


 Remontti jatkukoon.5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Supitetut pinnat ovat todella tyylikkäät! Ja kokonaisuus samoin! Meillä on kylppäri/vessarempan aikatauluksi luvattu urakoitsijalta tammikuun loppu. Mutta ei onnistu: perkeleen putkimiestä on odotettu nyt viikko ja työt seisoo!:(

Katja kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Teija kirjoitti...

Kivan näköistä! Meillä oli kanssa supitettu sauna kun muutettiin, mutta oli sen verran huonokuntoista, että piti uusia koko sauna. Jahkas uuteen saunaan tulee kulumaa, supitan sen oitis!

Susanna kirjoitti...

Kannatti taas seikkailla blogimaailmassa, kun löysin tänne tieni! Miten uskomattoman ihana linna teillä onkaan! En malta edes odottaa tarinanne seuraavia käänteitä.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Tervetuloa Susanna vaan mukaan! Karhin koululla ollaan tällä hetkellä paljolti talviunilla hakemassa uutta puhtia keväällä alkavaan ulkoremonttiin, puutarhan perustamisesta puhumattakaan! Blogi herää silloin taas henkiin, uuteen ehompaan kukoistukseensa...!