perjantai 14. tammikuuta 2011

Keskeneräinen


Tätä teosta ei ole aikomus jättää  kesken, vaikka sen esittelenkin nyt. Lienee varsin uskaliasta ja groteskia viitata Schubertin keskeneräiseen sinfoniaan vessaremontin yhteydestä, mutta niin kuvaava se olisi. 
Ensimmäinen osa oli vaivoin kohtalaisesti andanto moderato, mutta toiminnan edetessä, alkukankeuden väistyessä pian varsin joutuisaa andante con moto! Kädentaidoiltaan amatöörimainen Karhin koulun isäntäväkikaksikko iloitsee keskeneräisestä teoksestaan kuin alakoululainen puukäsityötehtävällään, joka on hassusti vinksallaan ja moniselitteinen, mutta pienen puusepän suuri ylpeyden aihe ja ehdoton itsetunnon nostattaja.

Lattialle löytyi varastosta tummanruskea muovimatonpala ja panelointi voitiin sen tien aloittaa.

Meidän sirkkeli: pokasaha ja baarijakkarat.

Tätä työkalua olisi kannattanut käyttää paneloinnin keski- ja loppuvaiheessakin...Putkimies kävi asentamassa pöntön ja huis hais panelointikin saatiin päätökseen.

Tai no, kirvesmies-veli kutsuttiin tekemään vaikeimmat kohdat. Lisäksi rumille putkille täytyy keksiä jokin keino peittää ne.

Tästä vanhan tavaran myyntiliikkeestä ostetusta senkistä tulee allaskaappi. Tason päälle asennetaan hieno valkoinen allas ja kiiltävä hana.

Paneelin väri on vielä pohdinnan alla. Peilikaappi ja valaistus aihettaa myös pään raavintaa.

Viimeiseen osaan on useitakin vaihtoehtoja. Se voisi olla vilkkaasti, mutta ei liian tai hitaasti, mutta ilmeikkäästi, todennäköisesti kuitenkin varsin vapaamuotoisesti, joskaan ei kovinkaan virtuoosimaisesti.

Postludio. 
4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hieno tulee! Tuo allaskaappi on hyvä valinta!

käräjämäen justiina kirjoitti...

Hieno! Senkki on hyvä oivallus allaskaapiksi!! Hyvinkäällä on todella hyvä lamppukauppa, olikohan Jokisen valaisin liike.. Sijaitsee siinä kulmakonditorion vieressä. Sieltä saa valaisimia joka tarpeeseen ja loistavaa palvelu!!!

SuSu kirjoitti...

Näyttää hyvältä! ..odotan lopputulosta mielenkiinnolla :)

Mukavaa lauantaita!

Unknown kirjoitti...

Senkki on makea allaskaapiksi! Meilläkin pitäisi tänä viikonloppuna maalata vanha kaappi allaskaapiksi:)