sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Elämyskuusi


Kerrankin joulukuusi oli ilmainen! Tällä kertaa se on todellinen luomukuusi, vapaasti sattumanvaraisesti siemenestä kasvanut, jalostusarvoltaan joulukuuseksi kelpaamaton; tukiksi tarkoitettu.
Kuusi valittiin lasten kanssa tarkasti ja se kasvoi pikku-metsästäni. Poika kaatoi sen ja tyttö kuljetti punaisella pulkallaan terassille jouluaattoa odottamaan. Vaikka laadusta jouduttiin hiukan tinkimään, tilalle saimme mahtavan kuusenkaatoelämyksen!
Ohutneulaisesta ja vähäoksaisesta hämäläiskuusen vesasta tullee kaikkien aikojen joulukuusemme!4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hienon Hämäläisen kuusen löysitte. antaa Joulutunnelman mitä parhaimman.

SinikkaLeena kirjoitti...

Joo eiväthän nämä itse haetut "luomukuuset" juuri ikinä vastaa amerikkalaista muovikuusta tuuheudeltaan...Mutta sitten kun laittaa elävät kynttilät, niin paloturvallisuudella voi perustella harvan oksiston:D

Jaana kirjoitti...

meille kuusi rakentui jo tänään, lasten suuresta vaatimuksesta :) ja pakko olla tiheä ja vahvaoksainen, koska kaikki 7muksua haluavat ripustaa Paljon koristeita :)

KARHIN KOULU kirjoitti...

Monenlaisia kuusia on vuosien varrella ollut; ykköslaatuisista älykalliista viljelykuusista ilmaisiin hakkuualueelta saatuihin latvakuusiin. Vähän aina riippuu fiiliksestä ja varmaan näyttämisenkin halusta, toisinaan rahakukkarostakin, millainen kuusi olkkarissa milloinkin törröttää. Ulkonäöstä huolimatta kyllä se on kuusi ja se metsän tuoksu mikä joulutunnelman kruunaa! Lasten vuosien varrella askartelemia kuusenkoristeita unohtamatta!