tiistai 18. syyskuuta 2012

Disco

Nyt kun kerrankin oli kunnon tilat ja sopivan ikäinen synttäribilettäjä, järjestimme jumppasalissa discon. Olihan discoja ja muitakin juhlia Karhin koulussa ja samaisessa tilassa järjestetty aikaisemminkin. Ja koko koulun voimin isolla porukalla.
Nyt kyseessä olivat tietenkin suljetut yksityisbileet, vain vipeille. Foliolla, Ikean kankailla ja ilmapalloilla loihdimme jumppasalista tunnelmallisen dicoluolan. Musiikin tahdissa sykkivät valot ja jämäkkä äänentoisto viimeistelivät tunnelman. Diandra ja Lambert jytisyttivät vanhan koulun hirsiä ja jos jossain maali hilseili, sitä ei saneeraajan tarvitsisi enää pois raaputtaa. Vihaisen linnun tropicola virtasi ja pienet discohileet hilluivat sokerihumalassa. 
Syksy oli polkaistu vauhdikkaasti käytiin.8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA, että olet jälleen aktivoitunut blogia kirjoittamaan - niin monta turhaa kertaa olen täällä käynyt. Jos kirjalta ja remontilta ja arkipäivältä suinkin ehdit, ilahduta meitä lukijoita edelleen blogikirjoituksillasi! Ihanat discojuhlat olet jaksanut pienellesi järjestää.

Sanna kirjoitti...

Onnea synttärisankarille! Hauskan näköiset juhlat :-)

Saila kirjoitti...

Eikäää! Määki haluan tollaset synttäribileet!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat juhlapuitteet,varmasti ollut tyytyväisiä pieniä juhlijoita!
Teidän poika tuli samalle luokalle meidän tytön kanssa nyt tänä syksynä,ja tuosta seiska-ilmapallosta päätellen meillä on myös samanikäiset kakkoset :)

KARHIN KOULU kirjoitti...

Nimetön: :D ja mukavaa syksyä!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa syksyä teillekin!
Niin,ja jos olit vanhempainillassa,meidän tyttö oli se blondi niistä bändin laulajatytöistä :)

KARHIN KOULU kirjoitti...

Nimetön: en valitettavasti päässyt osallistumaan vanhampainiltaan, olin nimittäin samaan aikaan viimeisellä mehiläistenhoitokurssin luento-osuudella Mustialassa. :(

SuSu kirjoitti...

Onpas teillä ollut mageet synttärijuhlat. Varmasti lapset tykkäsivät :)