perjantai 2. syyskuuta 2011

Mutantti


Nurmikon reunamalla, alueella jossa nurmikko useimmiten on jäänyt leikkaamatta, komeili iso viisiapila. Löydöstä ei tietenkään malttanut olla noukkimatta.

Ylimääräistä onnea, sen enempää kuin epäonneakaan, apila ei tuonut, vaikka muuten olikin aika vau-elämys.Aitoustodistuksena kuva takapuolesta, josta selviää ettei lehtimanipulaatiota ole käytetty. Guinessin ennätysten kirjassa kerrotaan, että Japanista on löydetty 18-lehtinen apila.


5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua,toivottelee romulyyli-riitta.

Susanna kirjoitti...

Aika kaunis!

En tiedä, asuiko meidän perhe onnen tyyssijassa sillloin, kun olin lapsi, mutta siltä pihalta keräsin niin hirveästi neliapiloita ja viisiapiloita, että Salainen puutarha-kirjani täyttyi prässätyistä apiloista ihan kokonaan.

Anna kirjoitti...

Ei voi sanoo muutako että vau! Mä en oo vissiin mikään luonnonlapsi ikinä ollut kun ei ole moista tullut vastaan. Neliapiloita on tullut kyllä kerättyä.

Laura kirjoitti...

heh, meillä oli tapana leikkiä lapsena apilapellolla, ja sieltä löytyi parhaimmillaan 8-lehtisiä. mutta silloin oli kyllä silmät vähän enemmän auki näille luonnon "ihmeille" kuin nyt... toivottavasti tämä yksilö tuo sinulle paljon onnea:)

Jenni kirjoitti...

Tiiäkkö, käytiin pari iltaa sitten naapurin kanssa lenkillä ja hän löysi 1minuutin sisään yhden 5-apilan ja ainakin 5 neliapilaa. Se oli jo aika aavemaista :D

Toivottavasti tuo toisi kuitenkin jossain vaiheessa onnea teille :)