sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Heti hihat heilumaan!

Yhtäkkiä alkoi ärsyttämään vaatehuoneen epäkäytännöllisyys. Varsinkin vaatehuoneen se puoli, hyllyrivistö, jolla minun vaatteeni ovat. 
Siellä on vinoissa pinoissa vaakahyllyillä kaikki paidat, housut, mekot ja varsinkin paljon tilaa vievät hupparit. Ja ennen kaikkea juuri ne, sillä olen hupparifriikki ja vain harvoin heitän vanhan, käytössä kuluneen hupparin menemään. Mieluiten lopetan tietyn hupparin käytön hetkeä ennen kuin se kuluu liikaa, ennen kuin tulee reikä tai kun siihen alkaa muodostua liikaa nyppyjä. Huppari siirtyy arkistoon, jossa sitä voi välillä hypeltää, muistella sen alkuperää tai aikaa, jolloin vielä käytin sitä. Se että olen myös lenkkarifriikki, onkin sitten jo toinen juttu.


No joka tapauksessa, vaatehuoneen vaakahyllystö alkoi ärsyttämään, ja niin siltä istumalta kävin ostamassa pari harjanvartta. Piharakennuksen varastosta etsin rimanpätkän. Työkalupakista löytyi saha, akkuporakone, rullamitta ja pari ruuvia. 
Näillä aineksilla syntyi vaatehuoneen perälle kolmikerroksinen vaaterekkijärjestelmä.  Yhtäkkiä hupparikokoelmalla oli taas tilaa kasvaa.  Mahtavaa!


Ei kommentteja: