keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Antakaa kun minä välillä!


Lattialistan laittaminen on vähän helpompaa. Ei tarvita erityisiä hemmoja, ihan ite vaan. Edellisen kerran harrastin listoittamista vuosi sitten. Sitäkään hommaa en silloin vienyt ihan loppuun asti. Listoittamattomia pätkiä on ympäri taloa milloin mistäkin syystä. Loppuiko lista, eikö juuri tiettyä listaa juuri sillä hetkellä ollut rautakaupasta saatavana, tuliko muuta tekemistä, hiipuiko innostus, kuka tietää. 

Kaivoin listagiljotiinin esiin. Pienen epävarman alun, muutaman (joku 10 vai olisiko ollut puolet enemmän) väärin leikatun pätkän jälkeen homman idea ja tekniikka palautui hyppysiin, ja niin listoitus pääsi käyntiin. Ihan mukavaa puuhaa se oli. Kiva päivä.


Amatöörille pienikin lista luo omat haasteensa.


Ystäväni listagiljotiini.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Teidän talossa kun taitaa listoitettavaa riittää metri jos toinenkin!
Millaisia suunnitelmia sinulla on kevään varalle pihalle (olipas ontuva lause, siis: mitä olet suunnitellut tekeväsi ulkona, kunhan päästään lumista eroon?)
Siksi tässä utelen, kun asuinpaikkanne on unelmanihana sekä sisältä, että ulkoa.

KARHIN KOULU kirjoitti...

Sirkku kiitos kysymästä ja mukavaa kevättä sinulle! Ulkomaalausta on jatketava heti sään salliessa. Viime kesänä sain maalattua koulusta vasta puolet.
Puutarhassakin pitää puuhailla, ainakin pientä peruna- ja kasvimaata pitäisi kokeilla. Ajattelin pääasiassa nauttia puutarhassa olemisesta (sen minkä nurmikonleikkaamisesta ehtii), enkä ajatellut rakennella mitään isoa. Tietysti mieli voi muuttua kunhan kevät saa ja puutarhurin vaistot heräävät. Noh, voisihan tuota istutusaluetta vähän laajentaa ja hommata pari uutta perennaa ja ja ....

Sari :)