tiistai 12. heinäkuuta 2011

Solarium

Nämä helteet. Ne tekevät kesäihmisen iloiseksi, vähän laiskaksi ja hitaaksi, mutta iloiseksi. Ja vähän vapaamieliseksi, kuten tulette huomaamaan.

Aloitin kellarikerroksen ikkunoiden korjaamisen ja huoltomaalauksen. Auringon porotus sai minut riisumaan hiostavat työhousut ja kiipeämään takaisin tikkaille punaisten alkkareiden pitsit satunnaisessa tuulen vireessä lepattaen. Ei mennyt montakaan aikaa kun paitakin oli riisuttu!
Moinen uskaliaisuus ei kuitenkaan paljastunut kuin pihan poikki vilistäneelle oravalle, jolle kyseinen näky oli ihan yhdentekevä. Työpisteni sijaisi katseilta suojassa talon takana, isojen kuusten tuuheiden oksien estäessä näkymää myös tielle, josta ilman kuusiakin tuskin olisi erottanut työnaisen epäsovinnaista asustusta. 
Työ eteni hitaasti, eikä tullut valmiisi. Kokovartalorusketus kyllä syveni.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mä en ole uskaltautunut vielä noin pitkälle meiltä kun näkyy tielle. Mutta binineissä maalaavaa ovat joutuneet kestämään ken ovat ohi kulkeneet :D

Susanna kirjoitti...

Minä olen alkanut jo harkita nudistiksi ryhtymistä. Kaljuksi sellaiseksi, sillä jopa hiukset tuntuvat olevan tiellä, kun tekee hommia helteellä. Bikineissä olen täällä kaikki työt nyt tehnyt, ja ihanalla energialla, jonka aurinko saa aikaan.